İçeriğe geç

1 Gün Rapor Alınca Kaç Saat Ek Ders Kesilir

1 gün izinde kaç saat ek ders kesilir?

YÖNETİCİLERİN YÖNETİCİLERİ TATİL SÜRESİNCE EK DERS ÜCRETİ ALAMAZLAR.

1 günlük rapor ne kadar kesilir?

Bir günlük bildirim nedeniyle ücretlerden kesinti yapılmayacaktır. İşveren iki güne kadar olan süreyi karşılayacaktır.

Rapor alan öğretmenin ek dersi nasıl hesaplanır?

Örneğin, karnenin verildiği günü haftada 30 saatlik ders saatinden çıkarırsanız, 24 saatlik ders kalır. Öğretmenin o haftaki ek ders ücreti, kalan ders saatlerine göre hesaplanır. Örneğin, 24 ders saatinin 18 saati maaş eşdeğeri olarak kabul edilir. Kalan 6 ders saati için ek ücret alınır.

1 günde ne kadar ek ders kesilir?

· * Eğer bu öğretmen bir günlük rapor hazırlarsa ve Pazartesi günü 7 saati varsa, 7 saati tamamlamadığı için 23 saat derse katılmış olur. 23-15=8 saat ek ders. Planlama toplam 23+5(DYK)=28 saatten 2 saat alır. Sınıfı olduğu için 2 saat ders alır. Toplamda 8+2+2=12 saat ek ders alır ve 8 saatlik ek ders iptal edilir.

2 gün rapor alınca kaç saat ek ders kesilir?

(Yaklaşık 555 lira ödenecek) 1 günlük rapor alındığında 7 saat ek ders düşülecek ve 13 saat ek ders ücreti ödenecek. (Yaklaşık 360 TL ödenecek, 195 TL düşülecek) 2 günlük rapor alındığında 14 saat ek ders düşülecek ve 6 saat ek ders ücreti ödenecek.

Öğretmen 3 gün rapor alırsa ek dersi kesilir mi?

Okula gelip fiilen ders verme görevini yerine getiren öğretmenin ders bitiminde rapor alması halinde, öğretmen fiilen görevini yerine getirmiş olmak kaydıyla, o günkü ek ders, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders ve ek derslere ilişkin kararı çerçevesinde kesintiye uğramaz. Ek dersler için herhangi bir indirim yapılamaz.

Rapor alınınca maaş kesilir mi?

Bir memur rapor aldığında maaşı her zaman düşürülmez. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 152. maddesindeki düzenlemeye göre; bir takvim yılında toplam hastalık izni 7 gün veya daha az ise memurun maaşından kesinti yapılmaz.

2024 1 günlük rapor parası ne kadar?

SMMMB BİLGİ FORMU | 2024 yılı için bildirim ödeneği (engellilik ödeneği) 1 günlük asgari tutarları; ✅ Ayakta tedavi için 444,50 TL ✅ Yatarak tedavi için 333,37 TL | Instagram.

1 günlük rapor parasını işveren ödemek zorunda mı?

Ödemenin başladığı gün konusunda yasal bir düzenleme yoktur, ancak pratikte SSI geçici iş göremezlik ödemelerini bildirimin 3. gününden itibaren ödemeye başlar. Yasa, işverenin ilk 2 günlük ücreti ödemesini gerektirmez.

Öğretmen kaç gün rapor alırsa maaşı kesilir?

Sözleşmeli personel hastalık raporu aldığında, 2 günden fazla alınan bildirimler için hastalık ücreti kesilir. Sözleşmeli personel 5 gün tatildeyse, 5 günün tamamı maaşından kesilir. Sözleşmeli personel 3 gün engellilik ücreti alma hakkına sahiptir.

Bir öğretmenin kaç gün rapor hakkı var?

Bir hekimin bir takvim yılı içinde görevlilere sunacağı toplam rapor sayısı kırk günü geçemez. Bu süreyi aşan hastalık raporları Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenir.

Nöbetçi öğretmen girdiği boş dersin ücretini alır mı?

7.

2 saate 1 saat ek ders ne demek?

Ek dersleri hesaplamanın en basit yolu, maaşlı ders sayısını toplam ders sayısından çıkarmaktır. Ayrıca, sınıf öğretmeni olarak, 2 saat ek ders eklenmelidir. Ayrıca, verilen ders saatlerinin her 10 katı için 1 saat ek ders eklenir.

Kaç saate kaç saat ek ders?

Ders ve ek ders saatlerine ilişkin karar ışığında öğretmenler; Aylık 15 saati eşdeğer olmak üzere toplam 30 saat normal derse, 9 saati zorunlu ek derse, 6 saati isteğe bağlı ek derse ve 10 saati hafta sonları olmak üzere toplam 40 saat destekleme ve yetiştirme kursuna katılabilirler.

Öğrencisi gelmeyen öğretmenin ek dersi kesilir mi?

Bu bağlamda, özel eğitim sınıflarındaki öğrencilerin okula gelmediği günlerde fiilen öğretmenlik görevini yerine getirmeyen öğretmenlerin, o günlerde öğretmenlik görevini tamamlamış sayılarak ek ders ücreti almalarının mümkün olmadığı anlaşılmaktadır.” hükmü fiyata dahildir.

1 günlük izinde maaş kesilir mi?

Çalışan, tatil süresince maaşını almaya devam eder.

İzinli öğretmenin ek dersi kesilir mi?

Görevli/izinli öğretmenlerin ders verme görevlerini yerine getirmemiş sayılmaları veya getirmemeleri durumlarına ilişkin açıklamalar. – Görevli/izinli oldukları süre içerisinde fazladan ders verme saatleri hiçbir şekilde ücretlendirilmeyecektir.

24 saat belleticilik kaç ek ders?

Öğretmen olarak çalışan öğretmenler her bir ders verme görevi için ek 4 saat ders ücreti alırlar. 24 saat görevde olanlar ek 2 saat ders ücreti alırlar.

Öğretmen 1 gün okula gitmezse ne olur?

Bir gün işe gitmemenin cezası nedir? Bir memur 1 veya 2 gün işe gelmezse, brüt maaşının %12,5 ila %3,33’ü arasında bir kesintiye denk gelen bir emeklilik cezası ile cezalandırılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kumral Escort