İçeriğe geç

Varşova Gdansk Tren Kaç Saat

Varşova Prag hızlı tren kaç saat?

Varşova ile Prag arasındaki mesafe 517,98 km’dir. Varşova ile Prag arasındaki tren yolculuğu ne kadar sürer? Varşova’dan Prag’a ortalama yolculuk süresi 9 saattir. 20 dakikadır. En hızlı seçenek sizi 8 saatte oraya ulaştırmaktır. 40 dakika içinde teslim edilir.

Polonya Hollanda tren kaç saat?

Varşova-Amsterdam arasındaki 1094 km’lik tren yolculuğu ortalama 13 saat 15 dakika sürüyor ancak hafta sonları ve tatillerde bu süre değişebiliyor.

Polonya Viyana arası trenle kaç saat?

Özet: Varşova’dan Viyana’ya trenMesafe555 kmOrtalama tren süresi7 saat 28 dakikaOrtalama tren bileti fiyatı₺3.

Varşova Poznan tren kaç saat?

Varşova’dan Poznań’a trenle yolculuk 278,42 km uzunluğunda ve 3 saat 7 dakika sürüyor.

Polonya’da hızlı tren var mı?

Polonya’daki yüksek hızlı tren hizmetleri (Lehçe: Okul dużych prędkości) 14 Aralık 2014’te Varşova’dan dört belirlenmiş rotada çalışan 20 adet hareketsiz Yeni Pendolino tren setinin hizmete girmesiyle başladı. Polonya’daki yüksek hızlı tren hizmetleri (Lehçe: Okul dużych prędkości) 14 Aralık 2014’te Varşova’dan dört belirlenmiş rotada çalışan 20 adet hareketsiz Yeni Pendolino tren setinin hizmete girmesiyle başladı.

Münih Varşova tren kaç saat?

Münih-Varşova arasındaki 810 km’lik güzergahta trenle seyahat süresi ortalama 9 saat 21 dakikadır, ancak hafta sonları ve tatillerde değişiklik olabilir.

Türkiye’den Polonya’ya tren var mı?

Kasım ayından itibaren her cuma Türkiye Halkalı ve Polonya Gliwice terminallerinden düzenli haftalık gidiş-dönüş seferlerimiz başlayacaktır. 2. haftalık tren seferini Şubat 2022’de başlatmayı planlıyoruz. 3. tren seferi Temmuz 2022’de planlanıyor.

Polonya Belçika trenle kaç saat?

Varşova-Brüksel arasındaki 1.159 km’lik güzergahta trenle seyahat süresi ortalama 12 saat 50 dakikadır, ancak hafta sonları ve tatillerde değişiklik olabilir.

Polonya Hollanda arası otobüsle kaç saat?

Varşova’dan Amsterdam’a otobüsle gitmek ne kadar sürer? Varşova’dan Amsterdam’a ortalama otobüs yolculuğu süresi yaklaşık 22 saat 35 dakikadır. Ancak, bu iki şehir arasındaki 1096 km mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık 17 saat 20 dakikada kat edebilirsiniz.

Almanya Polonya arası tren kaç saat?

1 Berlin (Almanya) – Varşova (Polonya) Seyahat süresi yaklaşık 6 saat 30 dakikadır. Berlin-Varşova Ekspresi ile günde en az dört direkt bağlantı vardır. Tam zaman çizelgelerini bulun ve sağlanan rezervasyon bağlantılarını kullanarak tren biletlerinizi satın alın.

Polonya’dan İtalya’ya nasıl gidilir?

Polonya’dan İtalya’ya uçan 22 havayolu var. En popüler rota Varşova’daki Varşova Frederic Chopin Havalimanı’ndan Roma’daki Fiumicino Havalimanı’na. Bu uçuş ortalama olarak tek yön 2 saat 25 dakika sürüyor ve gidiş dönüş bileti 12 TL tutuyor.

Viyana Bratislava arası tren kaç saat?

Viyana’nın ana tren istasyonundan Bratislava’ya trenle ulaşabilirsiniz. Viyana’dan Bratislava’ya trenle yolculuk yaklaşık 1 saat 20 dakika sürer. Viyana Havaalanı’na indikten sonra doğrudan Bratislava’ya gitmek istiyorsanız, havaalanından trene binip ana tren istasyonuna gidebilirsiniz.

Varşova Krakow arası kaç?

Krakow ile Varşova arasında kaç kilometre var? Krakow ile Varşova arasındaki mesafe yaklaşık 291 km’dir. Kamil Koç ile Krakow’dan Varşova’ya seyahatiniz yaklaşık 3 saat 40 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir.

Varşova Berlin arası arabayla kaç saat?

İki şehir arasındaki mesafe 580 kilometre olup yolculuk yaklaşık 7 saat 15 dakika sürüyor.

Dortmund Varşova arası kaç km?

Dortmund – Varşova arası otobüs Dortmund – Varşova arası mesafe 1072 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 14 saat sürmektedir.

Frankfurt Prag arası hızlı tren kaç saat?

Frankfurt am Main’dan Prag’a trenle seyahat etmek hızlı ve rahattır. Sadece 66$.

Prag Bratislava arası tren kaç saat?

Prag ve Bratislava arasındaki trenle ortalama seyahat süresi yaklaşık 4 saat 17 dakikadır. Ancak bu iki şehir arasındaki 292 km’lik rotayı en hızlı trenle yaklaşık 4 saat 17 dakikada kat edebilirsiniz.

Krakow Varşova tren bileti ne kadar?

Krakow’dan Varşova’ya tren yolculuğuEn düşük fiyat₺744.46Seyahat süresi2 saat 57 dakikaGünlük bağlantı5En düşük fiyat₺744.46En yüksek fiyat₺941.436 daha fazla bağlantı

Polonya tren bileti nasıl alınır?

Polonya: Polonya’da trenle seyahat etmek için, verilen bağlantıları kullanarak şehirlerarası biletinizi çevrimiçi satın alın. Orada ayrıca tren saatlerini ve bilet fiyatlarını da bulacaksınız. Uluslararası tren biletleri şu anda yalnızca Polonya için geçerlidir ve diğer tren şirketleri tarafından sunulmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir