İçeriğe geç

Dünyanın En Hızlı Golü Kac Saniye

Dünyanın en hızlı gol kaç saniye?

EN ERKEN GOL ATMA REKORU KIRILDI Önceki rekor, EURO 2004’te Rusya ile Yunanistan arasında oynanan maçın 68. saniyesinde gol atan Rus futbolcu Dmitri Kirichenko’ya aitti.

En erken gol kaçıncı saniyede atıldı?

🏅 Mauro Icardi’ye ait olan Süper Kupa tarihinin en erken gol rekorunu 21. saniyede attığı golle Ciro Immobile kırdı. #Galatasaray #Beşiktaş #Immobile #GSvBJK #SuperCup #HeartofFootball #SporGünlükleri. Immobile 23 saniyede gol attı.

Türkiye’nin en hızlı golü kaç saniye?

Sezonun 13. haftasında 29 Kasım 2008’de Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanan Eskişehirspor-Denizlispor (4-3) karşılaşmasının 12. saniyesinde golü atan Denizlisporlu Roberts, aynı zamanda Denizlispor’un lig tarihinde bilinen en erken golünü de kaydetmiştir.

Dünyanın en hızlı golü kaç kilometre?

Orijinal ses – Bilgraben. Dünyanın en hızlı şutörü Hami Mandıralı’ya aittir. Hami Mandıralı bu golü Schalke 04 formasıyla attı. 1860 Mini-Sixty. Bu şutun hızı tam 266 kilometredir.

Dünyada ilk golü kim attı?

Yapılan incelemeler sonucunda Bolton ile Derby County arasında saat 15.45’te başlayan maçın 2. dakikasında James Kenyon Davenport’un topu ağlara gönderdiği ortaya çıktı. Böylece Davenport’un ismi, 8 Eylül 1888 günü saat 15.47’de futbol tarihinin ilk golünü atan oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Dünyanın en sert şutu kime ait?

Futbol tarihinin en sert şutu Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı’ya ait.

Türkiye’de en erken golü kim attı?

Sezonun 6. haftasında 22 Eylül 2021’de Kalyon Stadyumu’nda oynanan Gaziantep FK-Medipol Başakşehir (1-0) karşılaşmasının 10. saniyesinde golü atan Muhammet Demir, lig tarihinin bilinen en erken golünü kaydetti.

Dünyanın en uzak golü kim attı?

Real Madrid oyuncusu, Gürcistan’a karşı oynanan maçta ilk golünü attığında 118 km/s hıza ulaştı. En uzun mesafeden atılan gollerin ilk 10 listesinde, 34. dakikada İngiltere’nin eşitlik golünü 28 metreden atan Danimarkalı Morten Hjulmand yer alıyor.

Tarihin en hızlı golü kim attı?

Gavin Stokes – 2,1 saniye Batı İskoçya yerel liginde Gavin Stokes, 2017 yılında attığı golle dünya futbol tarihinin en erken golüne imza attı.

100 golü kim attı?

FENERBAHÇE – MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN! Maçın 20. dakikasında oyuna giren Cengiz Ünder, MKE Ankaragücü karşısında takımının beraberlik golünü attı. Ayrıca bu gol, Fenerbahçe’nin bu sezon tüm müsabakalarda attığı 100. gol oldu.

Türkiye’nin en iyi golünü kim attı?

Yılın en iyi golü Stoch’un – TFF Haberleri TFF. Fenerbahçeli futbolcu Miroslav Stoch, dünya çapında yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü’nün sahibi oldu. FIFA tarafından 2009’dan bu yana efsane Macar futbolcu Ferenc Puskas anısına verilen “Yılın Golü” ödülünü Fenerbahçeli Slovak futbolcu Miroslav Stoch kazandı.

Dünyanın en uzun golü kaç metre?

İstanbul. Newport County Kulübü, King’in 96.01 metreden rakip ağlara giden şutunun Guinness Rekorlar Kitabı’na girdiğini duyurdu. Resmi bir futbol maçında en uzak mesafeden atılan golün Guinness rekoru, 91.9 metrelik mesafeyle kaleci Asmir Begovic’e aitti.

1 futbolcu bir maçta kaç km koşar?

Futbol maçlarında koşu verimliliği Ölçümlerin gösterdiği gibi, takımlar profesyonel bir futbol maçında ortalama 100-110 kilometrelik bir mesafe kat ediyor. Örneğin, 2010 FIFA Dünya Kupası’ndaki maçlardan elde edilen verilere göre, bir takımın maç başına kat ettiği ortalama toplam mesafe 104’tür.

En sert şut çeken futbolcu kim?

Orijinal ses – Yavuz Akgün dünyanın en hızlı şutörü. Trabzonsporlu birine ait olduğunu biliyor muydunuz? Dünyanın en hızlı şutörü Hami Mandıralı’ya ait. 269 km/h hızıyla. Orta sahanın hemen dışından bir gol attı. Ve bu şut tarihe geçti.

Dünyanın en süratli golünü kim attı?

Hami MANDIRALI, Schalke 04’te forma giyerken 266 km hızla 1860 Münih’e attığı golle dünyanın en hızlı şut atan futbolcusu oldu. dünyanın en hızlı şutu, dünyanın en hızlı serbest vuruşu, dünyanın en sert şutu, Hami Mandıralı, Hami Mandıralı golü, Hami Mandıralı şutu, dünyanın en hızlı şutu…

En çok gol hangi dakikada gelir?

Geçtiğimiz sezon, gol dakikaları açısından en fazla gol, 60 golle 90. dakikada atıldı.

Dünyanın en uzak golü kim attı?

Real Madrid oyuncusu, Gürcistan’a karşı oynanan maçta ilk golünü attığında 118 km/s hıza ulaştı. En uzun mesafeden atılan gollerin ilk 10 listesinde, 34. dakikada İngiltere’nin eşitlik golünü 28 metreden atan Danimarkalı Morten Hjulmand yer alıyor.

Futbolda en sert şut kaç km?

Hami Mandıralı – 266 km/saat Hami Mandıralı, 266 km/saat hızla şut atarak futbol tarihinin en hızlı şutu rekorunu kırdı.

Dünyadaki en hızlı futbolcu kimdir?

Bu hıza inanamayacaksınız. FIFA 22’nin en hızlı oyuncusu ünvanı Kylian Mbappé’ye ait.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir